Cement
Coaching & Dagbesteding
Scherpemaat 1
7942 JV Meppel

T: 0629060991
E: info@cementmeppel.nl

KVK: 70992452

VOOR JOU

Dagbesteding en coaching

Bij Cement werk je aan jezelf. Samen met jou kijken we wat jij wilt leren, waar jij naar toe wilt. Om hiermee aan de slag te gaan gebruiken we arbeid als middel. In werksituaties leer je veel. Over jezelf, over jouw omgang met anderen. Ook kan je werken aan je vaardigheden, je skills. Cement is anders dan andere coaching en dagbesteding locaties. Wij gaan samen met jou en de groep op pad. We helpen mee aan het opbouwen en afbreken van festivals en evenementen.

Cement verhuurt zelf ook spullen. We hebben zelf bijvoorbeeld tenten, geluidsinstallaties en stoelen en tafels. We maken die zelf, repareren ze, of werken ideeën van jou uit tot iets concreets. Je leert bij ons dus veel op het gebied van festivals, evenementen, houtbewerken, licht- en geluidstechniek en planning en organiseren. Dat is ook het mooie van de evenementenwereld, er is altijd wel iets wat bij jou past.

Op pad naar grote festivals

Een paar keer per jaar gaan we op pad naar een groot festival. We gaan  naar onder andere naar Into the Great Wide open en naar het Hello Festival. Het helpen opbouwen bij zo’n groot festival doen we vaak twee dagen achter elkaar. We werken dan voor Triomf uit Utrecht. Een bedrijf dat mooie dingen maakt voor festivals.

Kijk maar eens op de website’s van deze festivals:

Leerzaam en leuk!

Samen helpen aan zo’n festival is erg leuk en leerzaam. Sowieso is werken bij ons erg leuk. Op de momenten dat we niet op pad zijn, repareren we spullen, maken materialen schoon en kun je werken aan eigen projecten.

Kortom, bij Cement heb je een geweldige dagbesteding!

Wil je bij ons komen? neem dan contact met ons op, wij helpen je! Mocht je begeleider meer over ons willen weten? laat deze dan contact met ons opnemen.

Tot ziens bij Cement

VOOR BEGELEIDERS

Cement is een maatschappelijke onderneming die zich richt op jongeren en (jong)volwassenen die naast de arbeidsmarkt staan. Daarnaast richten we ons op organisatoren van evenementen en festivals die serieus werk willen maken van sociale duurzaamheid.

Deze partijen stevig verbinden is onze bijdrage aan een sociaal duurzame samenleving

Onze doelgroep bestaat uit mensen met een licht verstandelijke beperking (WLZ indicatie), psychische of psychiatrische aandoening (WMO) en jongeren die zijn vastgelopen in hun ontwikkeling en daardoor ondersteuning van jeugdzorg krijgen. Daarnaast coachen we jongeren die langdurig uit de running zijn en weer willen ontwikkelen richting een betaalde baan.

Een festival of evenement organiseren is veelzijdig en arbeidsintensief werk. Het doel is concreet, aansprekend en brengt veel voldoening. In het bouwen, breken en bedienen van festivals en evenementen liggen vele ontwikkelkansen en uitdagingen voor onze doelgroep.

Van waarde zijn in de maatschappij

Eigenwaarde krijg je door zo volwaardig mogelijk mee te doen in de samenleving. Onze begeleiding van cliënten is onderscheidend door ze zo volwaardig mogelijk in te zetten bij het bouwen, bedienen en breken van festivals en evenementen. Dat geeft hen een boost in hun ontwikkeling het maakt hun ontvankelijk voor groei. Door stevige verbindingen aan te gaan met bedrijven uit de evenementen branche helpen wij deze bedrijven sociale duurzaamheid te ontdekken. Veel bedrijven willen graag iets doen voor de groep die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. In de praktijk is dit lastig te realiseren.Vaak heeft dit te maken met onvoldoende kennis en kunde binnen het bedrijf, te weinig tijd om dit voor elkaar te krijgen en niet de juiste mensen om het op een goede manier te begeleiden.

“Cement is uniek in wat wij kunnen toevoegen aan bedrijven in de evenementen branche.”

Organisatoren van evenementen en festivals die serieus werk willen maken van sociale duurzaamheid kunnen we een unieke mix van kennis en ervaring bieden. Die unieke mix bestaat uit de volgende twee zaken; ervaring in het organiseren van evenementen en ervaring in het begeleiden van onze doelgroep

We hebben jarenlange ervaring met evenementen, festivals en concerten.We organiseren ze zelf. De liefde voor festivals en muziek is bijna tastbaar. Daarnaast hebben veel kennis, kunde en ervaring op het gebied van begeleiding, coaching en onderwijs. Een unieke combinatie die stevige verbindingen mogelijk maakt.

CEMENT OP HERE COMES THE SUMMER

Meer weten?

Mocht je interesse gewekt zijn, maar wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaand formulier, of door direct contact met:.

Frans ten Veen
E: frans@cementmeppel.nl
T: 06 290 60 991

AANMELDING