CEMENT DIENSTEN

Opbouwen & Afbreken

Cement bouwt graag mee aan jouw evenement. We hebben een enthousiast team van aanpakkers. En omdat onze begeleiders zelf veel ervaring hebben met het produceren van evenementen zijn wij een waardevolle aanvulling. Bovendien brengen wij een flinke dosis ontspannenheid en humor mee. We hebben bijvoorbeeld al geholpen bij: Best Kept Secret, Into the Great Wide Open, Bevrijdingsfestival Utrecht en Here Comes the Summer.

De prijs bedraagt 35,- euro per uur, ongeacht het aantal medewerkers. (minimaal 4, weekendtarief wijkt af)

Traditionele Iraanse Catering

Voor onze eigen evenementen zijn we in contact gekomen met een Iraanse cateraar. Abas en zijn vrouw maken zulke lekkere gerechten dat we dit jullie niet willen onthouden.

Catering is mogelijk vanaf 15 tot 150 personen. Gegarandeerd iets heel bijzonders waarvan medewerkers, bands en publiek heel blij worden.

Eventueel kunnen we ook alle randzaken regelen, bestek, servies, tafels, stoelen, koelkasten, you name it!

Driehoeksborden

In de gemeente Meppel kunnen we driehoeksborden plaatsen. We mogen maximaal 25 borden plaatsen en Meppel en Nijeveen. Per bord heb je drie A0 posters nodig. De prijs is exclusief posters. Eventueel kunnen we die ook laten drukken.

De borden mogen maximaal 10 dagen langs de weg staan. Bij de prijs is de aanvraag van de vergunning inbegrepen. Reserveer tijdig, er mogen maximaal drie evenementen tegelijk langs de weg staan.

SOCIAAL DUURZAAM

Organisatoren van evenementen en festivals die serieus werk willen maken van sociale duurzaamheid kunnen we een unieke mix van kennis en ervaring bieden. Die unieke mix bestaat uit de volgende twee zaken; ervaring in het organiseren van evenementen en ervaring in het begeleiden van onze doelgroep

We hebben jarenlange ervaring met evenementen, festivals en concerten.We organiseren ze zelf. De liefde voor festivals en muziek is bijna tastbaar. Daarnaast hebben veel kennis, kunde en ervaring op het gebied van begeleiding, coaching en onderwijs. Een unieke combinatie die stevige verbindingen mogelijk maakt.

Festivals als beschermde omgeving

Het mooie van een festival is dat daar een tolerante houding heerst tegenover mensen die ‘anders’ zijn. Een ander voordeel is dat een festival een mini samenleving op zich is. Het is begrenst, veilig en vertrouwd voor onze doelgroep.

De mannen van Cement zijn graag geziene gasten, ze ontlasten en brengen humor en relativering mee.

Voor evenementen werkt het twee kanten op, ze hebben er echt wat aan, het scheelt ze werk. Maar hun medewerkers en al de vrijwilligers waar zij mee werken leren ook begrip op te brengen voor onze doelgroep. Kortom, een sociaal duurzame verbinding!

Cement
Event Support
Scherpemaat 1
7942 JV Meppel

T: 0629060991
E: info@cementmeppel.nl

KVK: 70992487

NEEM CONTACT MET ONS OP

Waar heb je interesse in?