CEMENT VERHUUR

Liitle Hat

De ‘Little Hat’ is een absolute blikvanger op je evenement. De tent heeft een netto oppervlakte van 23 m2. We hebben twee ‘Little Hats’ in de verhuur. De tent is perfect als kleine podium-overkapping of als sfeervolle publieksshelter te gebruiken.

Opzetten gebeurd door ons team.

Flex Tent Cement

We hebben drie maten Flex Tenten. Twee van  5×8 meter, koppelbaar met een regengoot. Daarnaast hebben we  ook nog een 6×6 meter tentje en een grote 6,5×10 meter tent. De tenten zijn zandkleurig met houten palen. Door samenwerking met andere partners zijn op aanvraag ook andere maten leverbaar.

Opzetten gebeurd door ons team. 

Overkapping Rog

De Rog is een evenementen overkapping die snel opgebouwd kan worden. De afmeting is 6 x 6 meter. De gebogen vorm maakt het een speelse verschijning. Het grote voordeel is dat de Rog zonder scheerlijnen geplaatst kan worden. Hij is inzetbaar als shelter en als podium-overkapping.

Opzetten gebeurd door ons team. 

Romneyloods

Wil je een echt stoer podium of bar? onze Romneyloodsen zijn absolute sfeermakers. In de breedte meten de loodsen ruim 7 meter, in de diepte 5 meter. Als we hem als podium opzetten komt er een 7 x 5 x 0.40 podium in. We kunnen hem ook kant en klaar als bar met uitgifte balie leveren.

Opzetten gebeurd door ons team.

LED verlichting

Een evenement sfeervol verlichten is een absolute must. We hebben diverse LED oplossingen hiervoor in de verhuur. Zo hebben we 6 up-lights, ideaal voor het uitlichten van wanden en tenten. Ze werken op een batterij minimaal 6 uur. We hebben ook 6 waterdichte LED spots voor het uitlichten van gebouwen en bomen.

Vintage tafel

Veel evenementen willen een biertafel voor hun gasten. Wij wilden deze ook kunnen aanbieden, maar dan wel eentje met smoel. Rechtstreeks uit de jaren ’60 de oer-biertafel. Gemaakt van hout met metalen opklappoten. Gecombineerd met vintage houten klapstoelen een sfeervol plaatje.

Houten klapstoel

Wie kent ze niet, de klassieke houten klapstoel. Ooit het enige wat je kon huren voor een evenement, inmiddels een vintage object en zeer gewild. We hebben een partij stoelen die er niet alleen vintage uitzien, maar ook echt oud zijn. Doorleeft zouden we zeggen, stoelen met een geschiedenis en dat zie je!

Metalen opklaptafel

Deze metalen opklaptafels komen uit het Oost-Duitse leger. De tafel heeft een mooie patina en is leverbaar in grijs en groen. De tafel is prima te combineren met houten klapstoelen of vintage schoolstoelen. Zet er nog een plantje op en je voegt een ongepolijste vintage look toe aan je evenement.

ZIthoek Steigerhout

Met deze zithoek, gemaakt van steigerhout, creëer je een sfeervol hoekje. Wij combineren hem vaak met Perzische tapijten, vintage theaterlampen en planten. Gegarandeerd een hangplek die in de smaak zal vallen bij je bezoekers.

Deco verlichting

We hebben diverse decoratieve lampen in de verhuur. Van vintage theaterlampen tot globe’s, kooldraadlampen en bureaulampjes. Gecombineerd met andere objecten uit ons assortiment, b.v. houten aardappelkratjes of houten kabelhaspels, creer je snel een sfeervolle sfeer.

Geluidsinstallaties

We houden niet alleen van mooie spullen en sfeervol licht, we vinden goed geluid op jouw evenement ook belangrijk. We hebben drie geluidssets in de verhuur. Een kleine set voor presentaties en achtergrondmuziek. Een middelgrote Renkus Heinz set geschikt tot 150 personen. En een grote Renkus Heinz set geschikt tot 300 personen.

Diverse Decoratie

Door de jaren heen hebben we veel decoratieve objecten verzameld. Van een geweldige vintage weegschaal, tot aardappelkistjes, glazenpotten voor waxinelichtjes. Maar ook Perzische tapijten, verfblikjes met plantjes, retro dressoirs omgebouwd tot DJ tafel. Je kan het zo gek niet bedenken. Informeer of kom eens kijken! 

Oliedrums

Deze CO2 neutrale oliedrums kun je op diverse manieren inzetten op je evenement. Als statafel, als podium-decoratie, als koffiecorner of gewoon als decoratief object. We hebben er voldoende in de verhuur om iets leuks mee te doen.

Vintage Schoolstoel

Van deze vintage Schoolstoel hebben we er 60 staan. De schoolstoel heeft een mooie donkerrode houtkleur met metalen frame. Een herkenbare klassieker, wie heeft er niet op gezeten? Verhuur vanaf minimaal 8 stuks.

Kabelhaspel Tafel

Met deze houten kabelhaspels creëer je snel een gezellig zitje op je evenement. We hebben ze in twee verschillende maten. Ze zijn perfect als tafeltje waar 4 tot 6 stoelen om heen kunnen staan.

CEMENT DIENSTEN

Opbouwen & Afbreken

Cement bouwt graag mee aan jouw evenement. We hebben een enthousiast team van aanpakkers. En omdat onze begeleiders zelf veel ervaring hebben met het produceren van evenementen zijn wij een waardevolle aanvulling. Bovendien brengen wij een flinke dosis ontspannenheid en humor mee. We hebben bijvoorbeeld al geholpen bij: Best Kept Secret, Into the Great Wide Open, Bevrijdingsfestival Utrecht en Here Comes the Summer.

Traditionele Iraanse Catering

Voor onze eigen evenementen zijn we in contact gekomen met een Iraanse cateraar. Abas en zijn vrouw maken zulke lekkere gerechten dat we dit jullie niet willen onthouden.

Catering is mogelijk vanaf 15 tot 150 personen. Gegarandeerd iets heel bijzonders waarvan medewerkers, bands en publiek heel blij worden.

Eventueel kunnen we ook alle randzaken regelen, bestek, servies, tafels, stoelen, koelkasten, you name it!

Driehoeksborden

In de gemeente Meppel kunnen we driehoeksborden plaatsen. We mogen maximaal 25 borden plaatsen en Meppel en Nijeveen. Per bord heb je drie A0 posters nodig. De prijs is exclusief posters. Eventueel kunnen we die ook laten drukken.

De borden mogen maximaal 10 dagen langs de weg staan. Bij de prijs is de aanvraag van de vergunning inbegrepen. Reserveer tijdig, er mogen maximaal drie evenementen tegelijk langs de weg staan.

SOCIAAL DUURZAAM

Organisatoren van evenementen en festivals die serieus werk willen maken van sociale duurzaamheid kunnen we een unieke mix van kennis en ervaring bieden. Die unieke mix bestaat uit de volgende twee zaken; ervaring in het organiseren van evenementen en ervaring in het begeleiden van onze doelgroep

We hebben jarenlange ervaring met evenementen, festivals en concerten.We organiseren ze zelf. De liefde voor festivals en muziek is bijna tastbaar. Daarnaast hebben veel kennis, kunde en ervaring op het gebied van begeleiding, coaching en onderwijs. Een unieke combinatie die stevige verbindingen mogelijk maakt.

Festivals als beschermde omgeving

Het mooie van een festival is dat daar een tolerante houding heerst tegenover mensen die ‘anders’ zijn. Een ander voordeel is dat een festival een mini samenleving op zich is. Het is begrenst, veilig en vertrouwd voor onze doelgroep.

De mannen van Cement zijn graag geziene gasten, ze ontlasten en brengen humor en relativering mee.

Voor evenementen werkt het twee kanten op, ze hebben er echt wat aan, het scheelt ze werk. Maar hun medewerkers en al de vrijwilligers waar zij mee werken leren ook begrip op te brengen voor onze doelgroep. Kortom, een sociaal duurzame verbinding!

Cement
Event Support
Scherpemaat 1
7942 JV Meppel

T: 0629060991
E: info@cementmeppel.nl

KVK: 70992487

NEEM CONTACT MET ONS OP

Waar heb je interesse in?